TD 350

Legenda

 

TD350 jatkaa perinteisen Thorensin tradiota jousitetun rungon konseptin osalta. TD350:n rakenne nerokkaasti yhdistää suurimassaisen rakenteen sekä jousitetun rungon. Tämä pitkään käytössä ollut ja erinomaiseksi todettu rakenne tyydyttää vaativimpienkin musiikinkuuntelijoiden tarpeita. TD 350 on juuri se perinteinen Thorens josta Thorensit tunnetaan. Tosin  TD350 hyödyntää uusimpia materiaaliratkaisuja ja työkaluja, jotka tuottavat vielä paremman äänenlaadun ja mekaanisen tarkkuuden, kuin mitä menneinä vuosikymmeninä oli mahdollista.

TD350 on varustettu Thorensin patentoidulla jousituksella, joka vaimentaa heilahtelut vaaka- ja pystysuunnassa toisistaan riippumatta. Yhdessä 4kg painoisen levylautasen ja matalakitkaisen laakeroinnin avulla saavutetaan erinomainen äänenlaatu ja pyörittimen häiriötön käynti. Moottorin elektroniikka huolehtii kierrosnopeuden oikeana pysymisestä.

TD350:n saa ilman äänivartta, Thorensin TP92:lla ja halutessasi myös erikoistilauksesta muiden valmistajien äänivarrella varustettuna.

Lähtöhinta ilman äänivartta 3700€, TP92-äänivarrella 4200€ ja SME M-2 varrella 5400€.

 

Valmistajan tiedot TD350 soittimesta

Käyttöohje

 

Menu